Tudnivalók

Jó munkát!

 1. Sajnálattal tudatom azt, amit eddig ti is tudtok, hogy ebben a tanévben nem lesz több foglalkozás, ahol személyesen is találkozhatunk.
 2. Elkötelezett, tettrekész őrsvezetőknek köszönhetően minden hétfőn és pénteken volt, van és lesz online foglalkozás a Facebook csoportban melyet kövessetek figyelemmel. Köszönöm az online foglalkozást tartó őrsvezetők önzetlen munkáját.  EZT KÖSZÖNÖM, EZT KÖSZÖNÖM, EZT NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!
 3. Az elmúlt héten véglegesítettük Szövetségi szinten a következőket:
  1. A Szárhegyre tervezett 30. éves megemlékezést őszre halasztottuk.
  1. Az EJSZE országos emléktábort 2021-re halasztottuk.
  1. Az idei VK is 2021-re van halasztva. Az elmaradt hétvégék bepótlásáról, még nem született döntés.
 4. Amennyiben lehetséges idén nyáron a tavalyi évhez hasonlóan, korosztályos bontásban szeretnék egy nyári csapattábort szervezni a csapat minden tagjának. Az őrsvezetők dolgoznak a keretmese összeállításán. Reméljük a legjobbakat. A kiscserkésztábor a jelen formájában idén elmarad. Lehetséges tábor időpontját közlöm, mihelyt a csapat vezetőségével megbeszéljük. (szerintem augusztus vége fele)
 5. Abbamaradt az adófelajánlások begyűjtése. Kérem, aki gyűjtött adófelajánlásos íveket, a napokban, ha erre jár hozza el hozzám, hogy tudjam leadni. Május 25-ig tudom leadni a pénzügyön.

A MIHAMARABBI SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS REMÉNYÉBEN, MINDENKINEK KÍVÁNOM ISTEN GAZDAG ÁLDÁSÁT!

Ezek is érdekelhetnek...

Vélemény, hozzászólás?